A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lendvai: Kérem vissza a lovat Erdogantól!


„Kérjük vissza a lovat Erdogantól! Olyan csúnyán viselkedett állítólagos magyar barátjával, hogy nem érdemli meg az ajándékot” – olvasható Lendvai Ildikó Népszavában megjelent véleménycikkében. 

Az egykori szocialista politikus azt is kifejti: a svéd NATO-csatlakozás kérdésében magyar miniszterelnök végig tartotta a törökök helyett a hátát, „hagyta, hogy az egész világ hülyének nézze”, majd az utolsó pillanatban

a török vezetés le sem sajnálta a magyar kollégákat”.

Lendvai szerint a kormány még csak „nem is mutathatja a durcát” hivatalosan, ugyanakkor a lovat legalább visszakérhetnék:

Eleinknek még bejött a lótrükk, átrázták a fehér lóval Szvatoplukot. 

De most a mi vezérünk az új Szvatopluk, a lóvá tett lovag, ő került a szívóágra. Ha így, akkor lovat vissza, mindent vissza! Vissza a Kicsi Huszárnak. Igaz, akkor neki is illik visszaadnia a török autócsodát, pedig már kipróbálta a vezetését. Ő pedig nem olyan, hogy könnyedén kiszállna bármely vezetőülésből. Bár talán egyszer érdemes ezt is kipróbálni. Hátha jót tesz” – írja cikkében az egykori szocialista politikus.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések