A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Király Viktor a házasságáról: „Magánéleti szempontból hullámvölgyön mentünk keresztül″


Keserédes évnek élte meg 2023-at.


Király Viktor és kedvese, Virág Anita három évig alkottak egy párt, amely alatt a külső szemlélőknek minden tökéletesnek tűnhetett. Majd akkor kezdődtek a problémák, amikor is Virág Anita külön költözött férjétől és kisfiukat, Kolent magával vitte.

Az énekes most a Hot! magazinnak adott interjút, melyből kiderült, ezek miatt is keserédesen gondol vissza a tavalyi esztendőre, hiszen jóból és rosszból is bőven kijutott neki. Egyúttal az újesztendővel szeretné tisztázni a házassága körüli pletykákat. Mint mondta, több szempontból is hullámvasút volt a tavalyi év, érzelmileg és szakmailag egyaránt.

Hatalmas teljesítményt tettünk le az asztalra, hiszen megtartottuk a tizenöt éves jubileumi koncertemet, ami brutálisan sikerült! Magánéleti szempontból viszont hullámvölgyön mentünk keresztül, ami azért is érdekes, mert soha nem mondtuk ki, hogy elválunk Anitával; maximum annyit, hogy hullámvölgyben van a kapcsolatunk, most viszont szépen haladunk, pozitív irányba

– idézi Király szavait a Bors.

A Megasztár-győztes szót ejtett arról is mi vezethetett odáig, hogy majdnem elváltak, de mégis kitartottak egymás mellett.

Hat éve vagyunk együtt, eddig elég nyíltan beszéltünk a kapcsolatunkról a világnak; van egy olyan érzésem, hogy ez is okozója lehetett annak, hogy veszélybe került a házasságunk. Emiatt elhatároztuk Anitával, hogy szeretnénk úgy dolgozni a kapcsolatunkon, hogy ez a magánszféránkban történjen

–  fogalmazott az énekes.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések