A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kifosztotta a szórakozóhelyen alvó ittas sértettet


Kifosztás bűntette miatt emelt vádat a Kiskunfélegyházi Járási Ügyészség azzal a különös, többszörös visszaeső férfival szemben, aki 60 ezer forintot lopott egy férfitól, aki elaludt egy kiskunfélegyházi szórakozóhelyen – írta közleményében a Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség.


A vád szerint a kiskunfélegyházi férfi június 23-án, a hajnali órákban észrevette, hogy az ittas sértett egy helyi szórakozóhelyen, a hátsó részben lévő kanapén alszik, és a helyzetet kihasználva kivette a férfi nadrágzsebéből 60 ezer forintját és távozott.

A közlemény szerint az elkövetőt már többször büntették vagyon elleni bűncselekmények miatt, legutolsó elítélésétől még két hónap sem telt el az újabb kifosztásig. Korábbi büntetései miatt mostani ügyében már különös, többszörös visszaesőként áll majd bíróság elé.

A kifosztás bűncselekménye miatt az ügyészség fegyházbüntetést indítványoz az elkövető ellen. A vádlott bűnösségéről a Kiskunfélegyházi Járásbíróság dönt majd.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések