A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kiderült, hogy Lázár János „szúrta hátba” a fradistákat


Mint arról portálunk is beszámolt, a Ferencváros elnöke, Kubatov Gábor hétfőn este közösségi oldalán adott hírt róla, hogy szerződést bontott a csapattal a Bényi Szabolcs által vezetett Mahart Passnave Kft, amely korábban a Magyar Kupa-címvédő, tavalyi BL-döntős női kézilabdázók egyik szponzora volt. A klubelnök vérlázítónak és primitívnek nevezte a cég lépését.


Kubatov szerint a Mahart Passnave döntéshozói igen tájékozatlanok, szavai szerint „ezzel a jogtalan döntésükkel ellehetetlenítik a női kézilabdacsapat működését”.

Döntésükből jól látszik, hogy fogalmuk sincs az eredményeinkről, arról, milyen jó hírét visszük a hazánknak, a fővárosunknak és minden szponzorunknak itthon és külföldön egyaránt. Láthatóan nincsenek tisztában a sport társadalmi hatásaival”

– tette hozzá a politikus.

Az Építési és Közlekedési Minisztérium reagált a hírre, hivatalos közleményében megindokolta a szponzorációs szerződés felbontásáról szóló a döntést – írta az Index. A Bényi Szabolcs vezette vállalat alábbi állásfoglalását változtatás nélkül tesszük közzé:

„Lázár János építési és közlekedési miniszter minden, az Építési és Közlekedési Minisztérium tulajdonosi joggyakorlásába tartozó vállalatnál, háttérintézménynél elrendelte a szponzorációs szerződések felmondását, illetve megtiltotta új támogatási együttműködések megkötését. A közösségi közlekedést biztosító cégek forráshiányos helyzetében az ilyen típusú támogatások folyósítása nem időszerű, a miniszteri döntés értelmében felszabaduló forrásokat az érintett cégeknek szolgáltatásaik minőségének javítására, és munkavállalóik bérnövelésére kell fordítaniuk.”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések