A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Juszt László levezette a hazaárulás fogalmát


A hazaárulással egyenlő, hogy akkumulátorgyártó cégek megúszhatják a büntetést.

„A háborús helyzettel indokolták a polgári engedetlenségben résztvevő pedagógusok azonnali hatállyal való felmentését. De erre hivatkozva nem fizettek a Fővárosi Önkormányzatnak az augusztusi tüzijáték alkalmával területfoglalási díjat sem. Igazán csalafinta húzás volt, hogy a korábbi egészségügyi vészhelyzet (COVID) idején az operatív törzs döntéseinek jegyzőkönyveit a háborús vészhelyzetre hivatkozva nem adták ki. Persze visszamenőleges hatállyal!!!

Ami ennél is ocsmányabb – szerintem a hazaárulással egyenlő – a háborús vészhelyzetre hivatkozva írta alá Orbán azt a rendeletet, amely szerint a környezetszennyező – például akkumulátorgyártó cégek megúszhatják a büntetést. Így nem kell üzembezárástól, bírságtól tartaniuk a környezetvédelmi előírásokat semmibe vevő vállalatoknak.

Az egész Orbán-féle vészhelyzeti bohóckodásnak egyetlen oka van: ezzel a hivatkozással minden korrupciónak szabad utat adhat. Tacitus óta tudjuk: Minél korruptabb az állam, annál több a törvény.”- írta Juszt László a Facebookon.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések