A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Juszt Lacika: Az Orbáni politikai ámokfutás következtében nem érkeznek a milliárdok az Unióból


Az elfelejtett kommunista tévés a Facebookon tombol.

„Nagyon érdekes a Pénzügyminisztérium év végi jelentése, ami egy egészen más országról szól, mint amiről Orbán folyamatosan hazudozik. Ebben az országban ugyanis 17,6 százalékos az éves infláció, miközben az államháztartási hiány közel kétszerese a tervezettnek. Csökkent a reálbér és csökkent a háztartások fogyasztása, ami azt jelentette, hogy kisebb lett az állam ÁFA bevétele. Ezért azután dupla annyi adót raknak januárban az üzemanyagra, mint amit az EU elvárna.

Az Orbáni politikai ámokfutás következtében nem érkeznek a milliárdok az Unióból, ezért jóval kevesebb pályázatot – értsd fejlesztési lehetőséget – hirdet meg az állam. Hogy a jövő év is garantáltan bukta legyen.

Csak a trollok, a fidesz fanok kedvéért megismétlem, hogy mindezt már nem csak én mondom, hanem a Varga Mihály vezette Pénzügyminisztérium, egy igen ravaszul eldugott év végi jelentésében. Na, melyik mond igazat?”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések