A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tószegi gyilkosság: a szomszédok sejtik, ki ölhette meg a házaspárt


Holtan találtak egy nőt és egy férfit Tószeg egyik családi házában tegnap.


Holtan találtak egy férfit és egy nőt hétfőn, kora este a rendőrök egy tószegi családi házban, ahová állampolgári bejelentésre mentek – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedden közleményben az MTI-vel. A nyomokból egyértelműen kiderült, hogy megölték a házaspárt. A helyiek az Origónak azt mondták, a nő egyik rokona lehet a gyilkos.

A helyszínt még kedden délután is lezárva tartották a rendőrök, mert tartott a helyszínelés. A rendőrséget a szomszédok értesítették, a házaspár a már kér napja halott lehetett, mire megtalálták a holttestüket. „Az tűnt fel először, hogy nem hordták be a fát. Nem is értettem, mindig azonnal elpakolták. Aztán hallottuk, mi történt. Ismertem őket, Zsuzsa nagyon kedves nő volt. Hihetetlen ez az egész” – mondta a nő egyik barátja.

A szomszédokat megdöbbentette a gyilkosság híre. A házaspár évtizedek óta Tószegen lakott, jó kapcsolatuk volt mindenkivel, sokan ismerték őket. Az egyik szomszéd elmondta, hogy a szerény körülmények ellenére soha sem volt gond velük.

A rendőrség az eset után körözést adott ki F. Ferenc ellen emberölés miatt, azóta azonban lekerült a rendőrség oldaláról a körözés – olvasható a cikkben. A nyomozásra való tekintettel a rendőrség egyelőre nem ad több információt az ügyről.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések