A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Letépte a nyakláncot áldozatáról a jászkiséri rabló


Jászkiséren egy hölgy nyakából tépték ki a nyakláncát. Pár órával az eset után a rendőrök elfogták az elkövetőt.


Nyaklánca elrablásáról tett bejelentést a rendőrségen egy jászkiséri lakos január 14-én kora délután. – A hölgy elmondta, hogy a településen gyalogolt, mikor leszólította egy ismeretlen férfi, majd egyszer csak megragadta a nyakláncát, és azt tiltakozása ellenére letépte róla.

A dulakodás következtében a sértett a földre esett, a támadó pedig elszaladt a zsákmánnyal – számolt be az esettel kapcsolatban a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Máris Ilona arról is tájékoztatta hírportálunkat, hogy a rendőrök rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit pár órával később már a Jászapáti Rendőrőrsön rablás miatt hallgattak ki. A rendőrök megállapították, hogy a férfi ellen elfogatóparancs volt érvényben, ezért átszállították a büntetés-végrehajtási intézetbe.

– A sértett a nap végére visszakapta a nyakláncát, mivel a támadó azt pár utcával arrébb eldobta, és egy megtaláló átadta a rendőröknek – tette hozzá a szóvivő.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések