A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Méregdrága sportkocsit törtek össze a szolnoki Széchenyi lakótelepen


Luxus sportkocsi, egy Mustang hajtott neki egy lámpaoszlopnak szerda délután a szolnoki Széchenyi körúton. A sofőr és utasa könnyű sérülésekkel megúszta a balesetet. Az autó azonban csúnyán összetört.


A Szolnok és környéke útinform zárt facebook csoportban tették közzé azt a szerdai balesetet, amikor egy Mustang nekihajtott egy lámpaoszlopnak a Széchenyi körúton. Volt, aki arról posztolt, hogy szerencsére senkit sem ütött el jármű, ugyanis mindenki idejében leugrott a közeli buszmegálló padjáról. Más hozzászólók szerint pedig, ha az oszlop nem fogja meg a kocsit, akkor akár a megálló is megsérülhetett volna...

Egy ilyen autó alapára 22-26 millió forint, de extrákkal számolva a határ a csillagos ég.

Az esettel kapcsolatban megkerestük a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, ahol arról tájékoztatták hírportálunkat, hogy egy kőteleki lakos közlekedett személygépkocsival szerda délután a szolnoki Széchenyi körúton, a belső forgalmi sávban, amikor a gépkocsi megcsúszott. A sofőr elvesztette az irányítást a jármű felett, lehajtott a menetiránya szerinti jobb oldali útpadkára, ahol egy villanyoszlopnak ütközött. A baleset következtében a sofőr és utasa – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett – válaszolta érdeklődésünkre a rendőrség.

Egyes információk szerint a kocsi bérelt volt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések