A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ittasan verte ököllel az édesanyját egy debreceni férfi


Az elkövető felfüggesztett börtönüntetést kaphat.


Súlyos testi sértés bűntettének kísérletével vádolja a Debreceni Járási Ügyészség azt a tettét beismerő férfit, aki ittasan bántalmazta édesanyját – tudatta az ügyészség közlésében. A férfi napközben szeszes italt fogyasztott, délután veszekedett édesanyjával, majd meg is ütötte.

A vádirat szerint a debreceni férfi 2023. január 18-án, délután ittas állapotban tartózkodott az édesanyja házában. Beszélgetésük közben az elkövető kötekedni kezdett az asszonnyal, majd a szóváltás során az ágyra lökte őt. Ezután az ágyon fekvő anyját ököllel többször megütötte a fején, vállán és kezén.

A debreceni rendőrség nyomozása során megállapították, hogy a férfi bántalmazása következtében a nő nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett. Figyelemmel azonban az elkövetés módjára és a sérült testtájékra, a vádlott szándéka súlyosabb, nyolc napon túl gyógyuló sérülés okozására irányult.

A Debreceni Járási Ügyészség a vádiratában indítványozta, hogy a Debreceni Járásbíróság az ügyiratok alapján hozzon büntetővégzést, melyben a vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések