A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tények: a debreceni fiatal párnak már ideje sem volt kimenekülni a lángok közül - videóval


A másik tragédiában egy álmosdi férfi vesztette élelét.


Ahogy arról vasárnap már részletesen beszámoltunk, több tragikus tűzeset is történt Hajdú-Biharban a hét utolsó napján. Debrecenben, a Gázgyár utcában kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy megközelítőleg hat négyzetméteres faépület, míg Álmosdon egy százötven négyzetméteres lakóház gyulladt ki. A két eset során három személy vesztette életét.

A tragédiáról a Tények is beszámolt: mint az a riportból kiderült, az álmosdi esetnél a közeben lakóknak először fel sem tűnt, hogy nagy lehet a baj. Egy helyi férfi elmondta, ő látta reggel a füstöt, de azt hitte, valaki csak tüzet rakott. Az áldozat egy egyedül élő 69 éves férfi, aki a hírműsor információi szerint erős dohányos volt. Az áldozatot nemcsak a környéken, hanem az egész faluban jól ismerték, mert sokáig eladóként dolgozott.

A debreceni esetről is szó esett, mint elhangzott, a környéken többen is barkácsolt viskókban húzzák meg magukat, a porig égett bódéban egy fiatal pár volt. Kiderült, egy barátjuk szólt, hogy ég a tető a fejük felett, de nem vették komolyan. A tűz azonban olyan gyorsan terjedt, hogy már nem maradt idejük kimenekülni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések