A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fakaróval ütötte meg az élettársa rokonát egy görbeházi férfi


Súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt nyújtott be vádiratot a férfi ellen a Hajdúböszörményi Járási Ügyészség.


A vádirat szerint a vádlott férfi élettársával Görbeházán lakott és 2023. március 15-én a kora esti órákban összevesztek, majd a nő ezt telefonon elmondta az édesanyjának. Az anya féltette a lányát, ezért telefonon felhívta az egyik férfi rokonát, hogy menjen el a lakásukra és hozza el onnan a nőt - olvasható a Hajdú-Bihar Vármegyei Főügyészség közleményében.

A fenti napon 19 óra körül a rokon férfi megjelent a vádlott lakásánál, azonban ezt látva az indulatos vádlott rátámadt, a kazánház ajtajának kitámasztásához használt hosszú fakaróval ráütött a sértett fejére. A sértett fején 8 napon belül gyógyuló repesztett sérülése keletkezett, azonban figyelemmel az elkövetés eszközére, a bántalmazás módjára és a sérült testtájékra a vádlott szándéka 8 napon túl gyógyuló súlyos sérülés okozására irányult.

Az ügyben a nyomozást a Hajdúnánási Rendőrkapitányság folytatta le.

A Hajdúböszörményi Járási Ügyészség a vádlott ellen súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a Hajdúböszörményi Járásbíróságon. A büntetővégzés meghozatalát célzó vádiratban a járási ügyészség indítványt tett arra, hogy a járásbíróság a vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki és az elkövetés eszközét pedig kobozza el.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések