A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Geert Wilders: A holland társadalom migránsokra cserélődik


A tavalyi hollandiai parlamenti választások győztese, a jobboldali Geert Wilders határozottan ellenzi a migrációt. Ígérete szerint ha sikerül kormányt alakítania, akkor leállítja a tömeges illegális bevándorlást Hollandiában, de az Európai Tanácsban is a migráció ellen fog szavazni valamennyi döntésnél.

Geert Wilders jobboldali politikus, a Szabadságpárt (PVV) vezetője, aki megnyerte a tavalyi parlamenti választásokat, még mindig koalíciós tárgyalások közepette próbál kormányt alakítani. A folyamat azonban eltarthat még egy darabig, hiszen Wilders nézeteit évekkel ezelőtt még túl radikálisnak tartották. Azonban napjainkra bebizonyosodott, hogy igaza volt a jobboldali politikusnak – kiváltképp a migráció politikai és társadalmi következményeit tekintve – hívja fel a rá a figyelmet a V4NA nemzetközi hírügynökség.

Jobboldali kabinetet keresünk. Ismét a hollandok lesznek az első helyen. Jelentős adókedvezmények a polgároknak, sokkal kevesebb migráns. Remélem, sikerül, így nem lesz szükség új választásokra – írja közösségi oldalán Wilders.

Három nagyvárosunkban, Amszterdamban, Hágában és Rotterdamban az újszülöttek több mint ötven százaléka bevándorlók gyermeke 

– jelentette ki abban a videóban, amelyet a napokban tettek közzé a közösségi oldalakon, és amelyet minden bizonnyal nemrég rögzíthettek egy parlamenti ülésen. Hozzátette, hogy a hollandok hamarosan kisebbségben lesznek, és hogy Hollandia egy elmaradott iszlám ország, egy valóságos földi pokol lesz.

Egy másik videó is futótűzként terjed az interneten, egy korábbi interjúban beszélt arról, hogy a hollandok már ébredeznek. Úgy vélte, sokszor azzal vádolják a migrációt elutasítókat, hogy rasszisták, pedig éppen az európaiak szenvednek hátrányokat a migránsokkal szemben.

Rasszistáknak neveznek minket? Hollandiában és más európai országokban az itt születetteket diszkriminálják, mert házakat adnak a migránsoknak, csak úgy. Ki a rasszista? Nagyon dühösek vagyunk
– mondta az interjúban Geert Wilders.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések