A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Free Palestine! - benácult a hazai antifa banda


A Sorsok Házára írták ki az anarchista bohócok az alábbi feliratokat.

A hazai antifa-közösség egyik bázisa a Gólya a Sorsok Házától 2 percre található.

Nem nehéz kitalálni, hogy a szélsőbalos söpredék "akciózott", a Fiumei úton található intézményt is kidekorálták. 

Az antifák "Szabad Palesztinát és Gázát" követelnek.


A Gólya nevű koszfészek hasonló jelmondatokkal van díszítve. Mellesleg megjelennek lmbtq-párti matricák is az igénytelen külsejű "szórakozóhelyen". (Értsd komcsikeltető)

Nemrég írtuk meg, hogy a Kitörés napja alkalmából újra hazánkba látogatnak a külföldi elvtársak, akik tavaly fényes nappal viperákkal vadásztak honfitársainkra. Gazdagréten és a belvárosban félholtra vernek két férfit. 

Az akkori terrorista bűncselekménnyel vádolt antifák közül néhányat elkaptak a hatóságok, de páran még azóta is szökésben vannak. A hazai antifák és a Jámbor Andráshoz köthető Szikra Mozgalom segítette őket információkkal és szállással. Továbbá meg kell említeni a szintén Jámborhoz köthető Mérce nevű szennyoldalt, ahol az antifa mozgalomról írnak rendszeresen, "Nefelejcs" Gergő nevű antifasiszta véleményvezér publikál a lapban, aki több tiltakozáson is megjelent az utóbbi években. Főként a Mi Hazánk ellenes megmozdulásokon. 

Noé Krisztina és Vajnai Attila kommunista bohócok minden évben a kurd kommunista párt jelképeivel, illetve tiltott önkényuralmi jelképekkel szoktak hergelni.


A tavalyi megmozduláson a Betyársereggel gyűlt meg a bajuk a komcsiknak, amikor nem voltak jelen a szervek...

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések