A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fölényes győzelmet aratna a bevándorlásellenes AfD, ha most lennének a választások


Az emberek változást szeretnének Németországban


Ha most tartanák a tartományi választásokat Szászországban, akkor a bevándorlásellenes Alternatíva Németországért (AfD) szerezné meg a legtöbb szavazatot a legfrissebb közvélemény-kutatás szerint – írta meg a hirado.hu.

Hetven százalékkal több illegális migráns érkezett Németországba tavaly november végéig, mint a megelőző év azonos időszakában. Ugyanakkor amióta visszaállították a határőrizetet a lengyel és a cseh határszakaszokon, csökkeni kezdett az érkezők száma.

Az érintett tartományban, Szászországban ősszel tartományi választások lesznek, és a legutóbbi közvélemény-kutatás szerint a bevándorlásellenes AfD megelőzte a Kereszténydemokrata Uniót (CDU).

Ha most tartanák a tartományi választásokat Szászországban, akkor a bevándorlásellenes AfD szerezné meg a legtöbb szavazatot – számolt be a közmédia berlini tudósítója Noll Katalin, aki kiemelte, hogy a szavazatok 37 százalékát az AfD szerezné, a CDU második helyre csúszna vissza a szavazatok 30 százalékával, a jelen közvélemény-kutatási eredmény alapján pedig a szociáldemokrata párt be sem kerülne a tartomány parlamentjébe.

Mindez egyértelműen azt mutatja, hogy az emberek változást szeretnének Németországban, főként a migrációs politikában szorgalmaznak szigorítást – mondta a tudósító.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések