A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Félholtra vert egy embert, majd lövöldözött is, mégsem rendelték el a letartóztatását


Félholtra vert egy autóst az újbudai lövöldöző, akit még azelőtt támadott meg, hogy fegyveres ámokfutásba kezdett volna. A férfi agyba-főbe verte a sofőrt azért, mert egy piros lámpánál rádudált. Ezután kezdett őrjöngeni Újbudán.

Üvöltözés után hangos lövés zavarta meg az újbudaiak nyugalmát Budapesten még péntek éjjel. Két, férfiakból álló társaság ugrott egymásnak, elsőre úgy tűnt, hogy egy kocsikulcson vesztek össze. A férfi egy gumilövedékes fegyvert sütött el, a TV2 információi szerint viszont a vitát nem a kocsikulcs váltotta ki. Úgy tudják, ékszerekkel üzleteltek, emiatt veszett össze a két társaság. A lövöldözőt azóta elfogták, kiderült, hogy nem csak emiatt keresték, pár napja egy másik férfit félholtra vert.

A férfit a nyomozók egy előző napi garázdaság, illetve testi sértés miatt is gyanúsítottként hallgatták ki, ami egy közlekedési konfliktusból adódott. A korábbi esetnél az őrjöngőre valaki rádudált a budapesti forgalomban. Ezt azzal torolta meg, hogy az út közepén kiszállt és késsel fenyegette meg a másik férfit, akit ezután ököllel agyba-főbe vert. Emiatt és a péntek éjjeli lövöldözés miatt az ügyészség indítványozta a letartóztatását, amit a bíróság viszont nem rendelt el, helyette nyomkövetőt kapott. Az ügyészség a letartóztatása érdekében fellebbezett.



Úgy tudni, a kihallgatásán azt mondta, önvédelemből lőtt, mert veszélyben érezte magát...

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések