A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elfogták az újpesti halálos balesetet okozó Mercedes sofőrjét

Véget ért a hajsza, a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztály, a Bűnügyi Bevetési Osztály és a Célkörözési Osztály egységei Szigetszentmiklóson elfogták M. Pétert az újpesti halálos baleset helyszínéről elhajtó Mercedes vezetőjét. A részletekkel és videóval hamarosan jelentkezünk – minderről a BRFK tett közzé bejegyzést közösségi oldalán.

Mint ismert, néhány napja súlyos baleset történt Újpesten, a Rózsa utca és a Deák Ferenc utca kereszteződésben, ahol négy személygépkocsi és egy autóbusz csapódott egymásnak.

A rendelkezésre álló információk alapján egy Mercedes személygépkocsi vezetője okozta a közlekedési balesetet, amelyben három ember megsérült, közülük egy férfi olyan súlyosan, hogy a helyszínen életét vesztette.

A másik két sérültet a mentők kórházba vitték. Úgy tudni, egyikük egy 14 éves lány, a balesetben érintett Fiat Seicentót vezető, elhunyt férfi gyermeke.

A balesetet okozó sofőr, aki még két másik autót és egy buszt is összetört, vérző fejjel menekült el a helyszínről.

A képen látható Molnár Péter eddig ismeretlen helyen tartózkodott, a rendőrség közúti baleset okozása vétség elkövetése miatt indított nyomozást. Egészen mostanáig. A BRFK ugyanis közölte: elfogták a tettest.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések