A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Élete legszörnyűbb perceit élte át a díler, ahogy a megvett droggal hazafelé hajtott


A férfi a vásárlást követően a kábítószerrel éppen útban volt az otthona felé, amikor Szolnokon igazoltatták a rendőrök, és megtalálták nála a kábítószert, amit le is foglaltak.


A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség kábítószer-kereskedelem bűntettének kísérlete miatt emelt vádat egy 48 éves szolnoki férfival szemben, aki továbbadni már nem tudta a több mint egy milliót érő kábítószer szállítmányt, mert a rendőrök elkapták.

A vádirat szerint a férfit 2023. júliusában megkérte az unokatestvére, hogy ha ismer valakit, akit érdekelne némi kábítószer, szóljon neki, mert jó áron tudja beszerezni azt. Mint dr. Ocsovai Ágnes, a főügyészség sajtószóvivője közölte, a férfi ezután egy ismeretlen személy kérésére – aki korábbi ismeretségük alapján tudott arról, hogy ő kábítószert tud beszerezni – 2023. július 17-én, a tőle előzőleg kábítószer vásárlás céljából átvett 1.100.000 forintért 1 kg kábítószert vásárolt az unokatestvérétől.

A férfi a vásárlást követően a kábítószerrel éppen útban volt az otthona felé, amikor Szolnokon igazoltatták a rendőrök, és megtalálták nála a kábítószert, amit le is foglaltak.

Az ügyészség a büntetett, visszaesőnek minősülő férfival szemben – amennyiben a bűncselekmény elkövetését az előkészítő ülésen beismeri – 7 év letöltendő fegyházbüntetésre, valamint 10 év közügyek gyakorlásától eltiltásra tett indítványt a vádiratában.

Az ügyben a Szolnoki Törvényszék fog dönteni, a férfi a döntést letartóztatásban várja. A férfi unokatestvérével szemben e cselekménye miatt is jelenleg egy másik büntetőeljárás folyik, tájékoztatott a sajtószóvivő.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések