A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy 15 éves lány titokban megszülte, majd megölte gyermekét Pécsen


A rendőrök emberölés elkövetése miatt kezdeményezték a letartóztatását annak a 15 éves pécsi lánynak, aki titokban szülte meg gyermekét, majd a csecsemő meghalt.


A rendőrségre kedd hajnalban érkezett bejelentés arról, hogy egy 15 éves lány egy pécsi ingatlanban titokban szülte meg a gyermekét, majd a csecsemő meghalt – írja a police.hu.

A tájékoztatás szerint a gyermek élve született. Felmerült a gyanú, hogy a gyermek halálát idegenkezűség okozta, ezért a rendőrök a 15 éves lányt előállították, emberölés elkövetése miatt kihallgatták, őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását.

Az ügyben az eljárást szakértők bevonásával folytatja a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság, a rendőrök büntetőeljárás keretében vizsgálják az eset körülményeit.

Ez kedden a második hír olyan emberölési ügyről, amelyben egy gyermek és anyja érintett. Hétfő este egy Jász-Nagykun-Szolnok megyei házban találtak holtan egy hároméves kisgyereket és 40 éves anyját. A kisgyereket megölték, míg az anya önkezével vetett véget életének.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések