A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Köllő Babett kislánya Amerikában tanulna tovább, a színésznő is vele költözne a tengerentúlra


Színészet helyett az üzlet világa érdekli Millát. 

Szó szerint Köllő Babett fejére nőtt már gyermeke, Milla. A tinilány épp akkora, mint a színésznő, és vonásaikban is rengeteg a hasonlóság közöttük, ám édesanyja szerint lánya sokkal csöndesebb és visszahúzódóbb személyiség, mint ő. Persze családja körében ő is cserfes, ráadásul nagyon jólelkű, segítőkész és önzetlen kislány.

„13 évesen nyilván vannak már tervei, aztán majd kiderül, hogy úgy lesz-e vagy nem. Ő businesst szeretne tanulni, külföldön. Erre viszont teljesen jó, hogy anyu és az öcsém Los Angelesben élnek ugye, kettős állampolgárok. Beadtuk mi is a zöldkártya-kérelmünket családegyesítés jogcímén, tehát hogyha ő főiskolán vagy egyetem szeretne tanulni nyilván zöldkártyával sokkal egyszerűbb lesz, és az idő alatt meg is tudja csinálni az állampolgársági vizsgáját. Őt nagyon vonzza Amerika, aztán majd meglátjuk” – kezdte a Mokka műsorvezetőinek a Sztárban sztár leszek mestere, aki ha úgy adódik, követi Millát az Egyesült Államokba, hiába nem vonzza őt annyira az ország.

Egy dolog biztos, azt nem tudom elképzelni, hogy külön földrészen éljek a gyerekemtől. Ha még Európán belül menne valahova, akkor azt mondom, hogy nyugodtan maradok itthon, 1-2 óra repülőút, az nagyon könnyen megoldható, de hogyha úgy dönt, hogy Amerikában él, akkor nem gondolnám, hogy én itt maradnék.

Köllő emellett azt sem titkolja, nagy kő esett le a szívéről, amikor kiderült, lánya nem szeretné követni őt a színészi pályán.

„Inkább az öcsém nyomdokaiba lép, meg hát az apukája. És ezzel az égadta egy világon semmi probléma nincs, Monopolyban már évek óta megverni sincs esélyem, nagyon jól gondolkodik.”


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések