A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nagy Feró betöltötte a 78-at: Öregesen vagyok, ebben a korban mindig van valami baja az embernek


Érzi az idő múlását a zenész.


A minap 78. születésnapját ünnepli Nagy Feró, aki bevallása szerint, egyre kevésbé szereti megtartani a születésnapját, mert nem kedveli emlékeztetni magát az idő múlására. Mint azt a Bornak elárulta, családja és a baráti társasága egy nagyobb bulit akart szervezni neki, de úgy döntött, inkább a 80. születésnapján kerül majd sor erre az ünneplésre. Idén inkább szűk körben koccintottak szeretteivel az évforduló alkalmából.

Az év eleje amúgy is szomorúan indult a zenész számára, fia ugyanis 13 év után kilépett a Beatricéből. Bár nem tagadja, fáj a szíve gyermeke döntése miatt, de azóta felpörögtek az események, és egy új lemezzel próbál túllépni a történteken. A munka tehát fitten tartja, de azért megosztotta a lappal saját elképzelését is a fiatalság titkáról:

Mindig mondom, hogy a fokhagyma és pálinka a titok. Ilyenkor azt mondják rám, azért mondom ezt, mert alkoholista vagyok. Hát, ez sem igaz! Van, hogy két hónapig egy kortyot sem iszom. Rá is szoktak csodálkozni, amikor visszautasítom az italt, és egyből azt kérdezgetik, mi a bajom. Nincs semmi probléma, de szoktam tesztelni magam, hogy bírom. És nagyon is jól!

– magyarázza a zenész, aki azért bevallja, érzi magán az idő múlását.

Öregesen vagyok, ebben a korban mindig van valami baja az embernek. Hol ez, hol az fáj, van, hogy prüszkölünk, vagy folyik az orrunk, igen, de mindenkinek üzenem: hozzá lehet szokni. Úgy kell élni, mintha semmi bajod nem lenne, én nem foglalkozom vele.

– fogalmaz.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések