A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Majoros Hajnalka elárulta, milyen volt valójában a Maldív-szigeteki álomnyaralásuk


Drasztikusan lefogyott az első napokban. 

Csaknem két héten át élvezte a Maldív-szigetek luxusát Majoros Péter, azaz Majka és családja, ám a fehér homokos paradicsomban töltött első napok nem a tervek szerint alakultak. Ezt az RTL-hez igazoló rapper-műsorvezető felesége, Majoros Hajnalka árulta el Instagram-oldalán.

Az egykori playmate egy bikinis fotónál mesélt arról a követőinek, hogy egy vírus miatt a nyaralás első felét nem tudta élvezni, ráadásul sokat fogyott is. Talán részben emiatt is döntöttek úgy Majkával, hogy inkább nem térnek vissza Magyarországra a tervezett időpontban.

„Elképzeled, megtervezed, megéled. Ez az álomnyaralás hármas aranyszabálya. Persze, folyamatosan finomhangolsz, mert

a precíz tervekből kihagytad az első 6 napot, amikor drasztikus testsúlycsökkentést élsz át, de nem valamiféle varázslatos és trendi fogyókúrának köszönhetően, csak úgy magadévá teszel akaratlanul is valamiféle vírusocskát, ami hatékonyabban cseppfolyósítja a zsírodat, mint egy éhségsztrájk.

Persze, mindezt nem a fehér homokos tengerparton, hanem a szálláson, a sötétített szobában, ahol már a vécére csukott szemmel is kitalálsz, annyiszor megjártad a két helyiség közötti cirka 12 métert. Legalább a hetedik napon bámultam az egész alakos tükröt, és néztem, hogy miért méreget ez a számomra ismeretlennek tűnő vékony csajszi. A szépségért meg kell szenvedni, tartja a mondás, pontosan értem, hogy mire gondolt itt a költő. A nyaralás második fele olyan volt, mint ahogy elképzeltem még a dögrovásom előtt, így végre zabálhattam, ihattam, napozhattam és megélhettem a pillanatokat ezen a csoda helyen” – mesélte követőinek. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések