A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Radics Gigi elárulta, mivel tette őt igazán boldoggá Marics Peti


Arról is beszélt, milyen ember valójában az énekes.


Nemrégiben megjelent, s egyből a hallgatási listák élére ugró közös daluk miatt hozták hírbe Radics Gigit és Marics Petit, akik hiába emelték ki, hogy nincs több köztük barátságnál, vannak rajongók, akik ezt másképpen gondolják. Az énekesnőt a minap a közösségi oldalán is kérdésekkel bombázták: többen arra voltak kíváncsiak az Instagramon indított kérdezz-felelekben, milyen ember valójában a VALMAR énekese, akiről aMegasztárkorábbi győztese csak jókat tudott mondani.

„Nagyon szerettem együtt dolgozni Petivel. Amikor felkért engem a közös munkára, akkor ez a dal már megvolt, én csak a saját részemet írtam. De nem is ez a lényeg... Hanem az, hogy a közös munka hatalmas öröm volt, a Peti ráadásul

annyira fel volt spanolva, hogy engem is nagyon boldoggá tett ezzel. Azt mondta, hogy neki megfizethetetlen, hogy velem duettezhet, és mondtam neki, hogy ne legyen hülye, mert nekem is az!

– mesélte az énekesnő, akinek szavait a Bors idézte. Majd egy titkot is elárult Marics Petiről.

„A Peti egy nagyon jó lelkű srác! Rajongóként ti biztos úgy látjátok, hogy ő egy vagány csávó, egy jóképű pasi, ami így is van, de valójában ő egy érzékeny srác. Nem tudom, hogy a külvilág felé ezt mennyire mutatja, de én boldog vagyok, hogy láthattam ezt az arcát. Az viszont tök vicces, hogy a Dancingben nem beszéltünk túl sokat, de amikor felkért erre a dalra, szépen lassan megismertük egymást.”

Íme a dal:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések