A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Stana Alexandra: „Idén messziről kerülöm a párkapcsolati témát”


Amennyire extrovertált a színpadon, annyira zárkózott a magánéletben. 

Inkább a szinglik táborát erősíti Stana Alexandra. A táncosnő úgy döntött, 2024-ben inkább saját magára koncentrál. Már a Meggyes Dáviddal való kapcsolatát is lezárta, melyről tavaly decemberben derült ki, hogy zátonyra futott. Gondjaikat az okozhatta, hogy az üzletemberrel nem ugyanazok voltak az elképzeléseik arról, mit szeretnének a kapcsolatuktól. Meggyes azóta már mással boldog, s bár Stanát is hírbe hozták Marics Petivel, akivel aDancing with the Starsmásodik helyéig menetelt , ám a VALMAR énekesével csak nagyon közeli barátságot ápolnak.

„Úgy érzem, ebben az évben csak magamra szeretnék koncentrálni, most a karrierem van az első helyen. A tánc mellett nem titkolt vágyam a műsorvezetés is. Az, hogy a magánéletem hogy alakul, a jövő titka. Soha nem állt tőlem távol, hogy egyszer anyuka legyek, szeretnék majd kisbabát, családot, de jelen pillanatban mindez távolinak tűnik. (...) Egyébként jólesik a közeledés.

A legtöbb üzenetre, amit kapok, igyekszem válaszolni, hiszen a rajongók miatt tarthatok ott, ahol tartok. De érdekes, amennyire extrovertált vagyok a színpadon, annyira zárkózott a magánéletben. Sok idő kell, hogy valakiben igazán megbízzak, esélyt adjak. Idén messziről kerülöm a párkapcsolati témát, egyáltalán nem vagyok nyitott. Minden jel arra mutat, hogy most a munka az én utam

– mondta Stana a Story magazinnak, akinek szavait az nlc idézte.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések