A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Csobot Adél az anyaságról: „Rohadt nehéz”


A gyereknevelés a fő küldetés az életében. 

Kendőzetlen őszinteséggel vallott az anyasággal kapcsolatos érzéseiről Csobot Adél, aki azt sem zárja ki, hogy Istenes Bencével több gyermekük legyen. Az X-Faktor felfedezettje legalábbis erre utalt friss videóinterjújában, melyben többek között azt is megkérdezték tőle, hogyan látja magát a jövőben. Az énekes-színésznő válasza az volt, hogy évek múlva el szeretné mondani magáról azt, hogy felnevelt két vagy akár több gyereket, akikből jólelkű, korrekt, egyenes emberek lettek, tehát nem zárta ki a családbővítést.

Az anyaságot élete legfőbb küldetésének tartja, ám mint mondja, nem könnyű összeegyeztetni a családi életet és a karriert.

„Számomra anyának lenni – azt hiszem – a fő küldetést jelenti az életemben. Én mindig nagyon fiatalon szerettem volna édesanyává válni, és nagyon örülök, hogy ezt sikerült is megvalósítanom. Nekem ez a fő küldetésem az életemben, azt érzem. Bármi más, ami történik velem, az másodlagos. (...)

Rohadt nehéz balanszban tartani egy anyának a karrierjét és az életét, ezt kár lenne elhazudni. Nagyon-nagyon kemény, folyamatosan kérdéseket teszek fel magamnak, hogy vajon jól csinálom azt, amit csinálok? Elég jó anya vagyok? Tényleg nem egyszerű.

Ez örökös probléma, amivel nap, mint nap meg kell ezzel küzdeni. Vannak kemény időszakok és vannak kevésbé kemény időszakok, de az, hogy van egy társam, akivel családként tudunk gondolkozni, sokat segít abban, hogy én, egyedül a karrieremet és a munkáimat jól tudjam végezni” – nyilatkozta az InStyle magazinnak a Sztárbox riportere, utalva párjára, Istenes Bencére, akivel már több mint tíz éve van együtt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések