A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kulcsár Edinánál betelt a pohár: videón a kőkemény reakció, ezzel mindenre pontot tesz


Kulcsár Edináról nagyon súlyos pletyka kapott szárnyra. Ismeretlenek azt kezdték el terjeszteni, hogy azért tűntek el annyira férjével a közösségi médiából, mert G.w.M megverte őt, aki utána pszichiátriára került.


Az egykori szépségkirálynő egy ideig nem szólalt meg, de utána ő is érezte, hogy lépnie kell. Betelt nála a pohár, és tisztázott mindent. Hosszas gondolkodás után reagált először a rágalmazásra egy Instagram-bejegyzésben, most viszont a Tények Plusznak fogalmazott így Kulcsár Edina:

— Mondjuk egymásnak, savazzuk egymást, röhögünk rajta. Tehát mi haverok is vagyunk mindamellett, hogy férj és feleség, vagy anyuka és apuka. Tehát mi nem úgy éljük a mindennapjainkat, hogy leülünk egymás mellé, és ilyen nagyon ki van minden számolva, meg nem úgy szólok, nehogy megsértsem. Mi nem sértődünk meg egymáson. Mi úgy csinálunk mindent, ahogy azt jónak érezzük. Tehát egy kicsit sem vagyok bántalmazva.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések