A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Britney Spears sokkoló bejelentést tett


Britney utoljára 2017. december 31-én, Las Vegasban lépett színpadra

Az énekesnőről az utóbbi időben azt pletykálták, hogy új albumon dolgozik. Ezzel kapcsolatban tett bejelentést az egykori popcsillag – írta meg a hirado.hu.

Britney Spears soha nem fog visszatérni a zenéhez, annak ellenére, hogy az elmúlt két évben 20 dalt írt különböző előadóknak.

Az énekesnő a pletykára reagálva, miszerint új albumon dolgozik, egy Instagram-posztban magyarázta el, hogy nem tervez egyhamar újra mikrofon elé állni.


A közelmúltban több olyan cikk is megjelent, ami azt taglalta, hogy a most 42 éves egykori popdíva olyan sztárénekesekkel készül együtt dolgozni új albumján, mint Charli XCX.

„Csakhogy tisztázzuk, a legtöbb hír hazugság. Folyamatosan azt mondják, hogy random emberekhez fordulok, hogy új albumot készítsek. Soha nem fogok visszatérni a zeneiparba! Amikor dalt írok, akkor szórakozásból írok vagy másoknak írok.”

A posztban Spears azt is állította, hogy az elmúlt években több mint egy tucat dalt írt szellemíróként más énekeseknek és együtteseknek.

Britney utoljára 2017. december 31-én, Las Vegasban lépett színpadra.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések