A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Családegyesítési kísérlet fojtogatással, harapásokkal


A Mezőkövesdi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen személyi szabadság megsértésének bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt, aki megjelent volt élettársa lakásán, a nőtől azt követelte, hogy költözzön vissza hozzá, de mivel nem volt hajlandó erre, hajánál fogva, megragadva vitte el a házába, vita közben fojtogatta és többször megharapta a nyakát.


A vádirat szerint 2023. május végén a reggeli órákban a vádlott a volt élettársa borsodi településen lévő háza előtt megjelent, a kulcsra nem zárt kiskaput belerúgva kinyitotta, bement az udvarra, a szintén kulcsra nem zárt bejárati ajtón keresztül bejutott a házba. A szobában tartózkodó nőt felszólította, hogy költözzön vissza hozzá, aki ez ellen tiltakozott és közölte a vádlottal, hogy már nem akar vele együtt élni.

Erőszakkal hazavitte

A vádlott ekkor a hajánál fogva megragadta a nőt, az ölében lévő 4 éves gyermekével együtt a bejárati ajtó felé húzta. A cipő nélküli sértett tiltakozott, kapálózott, de a vádlott kivitte az utcára, megfogta a karját és maga előtt tolta a saját házáig. A házba érve bezárta az ajtót, tovább vitatkozott a nővel, eközben többször meghúzta a haját, fojtogatta és több alkalommal megharapta a nyakát.

Elzárást indítványoztak

A bántalmazás következtében a sértettnek véraláfutással járó sérülései keletkeztek, könnyű testi sértés vétsége miatt magánindítványt terjesztett elő.

Az ügyészség a büntetett előéletű vádlottal szemben elzárás büntetést indítványozott, tájékoztatta portálunkat a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések