A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megtalálták a rendőrök a dunavecsei Mária szobor rongálóját – videóval


A múlt év utolsó hajnalán egy ismeretlen tettes Dunavecse egyik körfogalmánál megrongálta a Medjugorjei Szűzanya-szobrot. Az elkövető több alkalommal megütötte a fejrésznél az alkotást, melynek következtében a szobor feje letört.


Mint arról már mi is beszámoltunk, december utolsó napján megrongálták a dunavecsei Mária szobrot. A rendőrség a tettes elfogása érdekében nyomozócsoport állított fel.

A rongáló abban bízhatott, hogy tettét nem látta senki, de a rendőrök adatgyűjtésének köszönhetően nem maradt ismeretlen – számolt be a vármegye rendőrsége. Mint írták: a térfigyelő kamerák felvételein a nyomozók látták, hogy egy férfi követte el a rongálást, és a testalkatán kívül a hozzávetőleges magasságát is megállapították. Ezután a település valamennyi kamerafelvételét ellenőrizték a rendőrök.

A férfiról készült videókat a kunszentmiklósi rendőrkapitányságon dolgozók és a város polgárőrei is megnézték, mindezt annak reményében, hátha ezen minimális információkból nyomra bukkannak. – Az egyik kunszentmiklósi rendőr javaslata alapján egy dunavecsei családhoz mentek a kollégáink.

A nyomozati munka eredményeként kiderült, az ott élő férfi gyanúsítható a december 31-ei rongálással.

A gyanúsítottat őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását – közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőrfőkapitányság.

A 2023-as év utolsó hajnalán egy ismeretlen tettes Dunavecse egyik körfogalmánál megrongálta a Medjugorjei Szűzanya szobrot. 😤Az elkövető több alkalommal megütötte a fejrésznél az alkotást, melynek következtében a szobor feje letört. A rongáló abban bízhatott, hogy tettét nem látta senki, de kunszentmiklósi kollégáink👮👮 adatgyűjtésének köszönhetően ő sem maradt ismeretlen. Gratulálunk az ügyben nyomozó kollégáinknak! Szép munka! 🫡👮🫡

Posted by Bács-Kiskun vármegyei rendőrség on Thursday, January 11, 2024

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések