A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy idős asszonyt mentettek meg a kihűléstől a bácsbokodi rendőrök


Az egyik katymári szociális intézményből értesítették szerda délután a rendőrséget, mert egyik lakójuk eltűnt. Az idős asszony lenge öltözetben indult el, térben és időben nem tudott tájékozódni.


A bajai és bácsbokodi rendőrök és szolgálati kutyájuk, a katymári polgárőrök és egy mobil hőkamerás autó azonnal az időskorú keresésébe kezdett – számolt be az akcióról vármegye rendőrsége. 

Mint írták: több órás kutatást követően, este háromnegyed kilenckor a bácsbokodi rendőrök szolgálati kutyájukkal egy fasorban, 80 centiméteres aljnövényzetben összekuporodva – az eltűnés helyétől körülbelül 5 kilométerre – találták meg az asszonyt, aki a nagy hidegben remegett, nem tudott kommunikálni és láthatóan ki volt merülve.

A rendőrök azonnal betakarták és beültették autójukba az időskorút. A szociális intézményhez hívták a mentőszolgálat munkatársait, akiknek átadták az asszonyt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések