A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Azahriah röhög a jobboldali sajtón, amelyek őt futtatják: "A Telex a leghitelesebb hírforrás itthon"


„Ennél hitelesebben semmi nem mutatja meg, hogy ők a leghitelesebb hírforrás itthon, nem véletlen támogatom is” – írta lapról Azahriah egy vele kapcsolatos cikk megjelenése után.

A napokban egy Fidesz-gyűlölő YouTube-csatornán megjelent egy mesterséges intelligencia által generált fos "Azahriah-dal", amibe belevonták a zenészt és Szoboszlai Dominikot.

Íme a YouTube-csatorna, ahol megjelent a klip:

A Telex híre egy MI-által generált számról szólt, amihez Azahriah-nak semmi köze nem volt.

„»Azahriah közös száma Szobóval« és hasonló féligaz sorokkal próbálják behúzni kényszeresen a kattintásokat, és sehol nem volt leírva az igazság, ami az, hogy ez gép, és semmi közöm se nekem se Szobónak ehhez.

A Telex az egyetlen hely, ahol képesek voltak leírni telibe a tényszerű valóságot, és nem sunyiskodtak azzal, hogy hogy lehet átfogalmazni ezt a hírértéket nem tartalmazó eseményt, hogy minél több kattot behúzzanak”

– írja.


Az énekes szerint bár a Telex ennek ellenére is "részrehajló", és szerinte lehetne objektívebb, még így is a leghitelesebb hírforrás Magyarországon. (Amúgy nem politizál a srác, hahaha... )

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések