A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Arab nyelven posztolt Macron


Egy videót posztolt a francia elnök X-csatornájára, amelyen az látható, ahogy repülőről dobják le a segélycsomagokat a Gázai övezetbe.

„A humanitárius helyzet a Gázai övezetben továbbra is kritikus. Franciaország és Jordánia e nehéz körülmények között légi úton juttatott el humanitárius segélyt a lakosoknak és a mentésben dolgozóknak” – írta oldalán Macron arabul, amelyre több olyan reakció is érkezett, amelyre valószínűleg nem számított az elnök, írja a pestisracok.hu.

Palesztinának nincs szüksége a támogatásodra.”– írta az egyik kommentelő, majd egy másik a következő kérdést tette fel: „Valóban? Ön végülis melyik emirátus elnöke?”. Volt aki szerint „Macron a Hamász barátja”, egy másik hozzászóló pedig azt írta: 

Segítünk a 41 francia állampolgár gyilkosainak, akik francia túszokat tartanak fogva.  

A felszerelést a Hamasz azonnal lefoglalja és továbbértékesíti, hogy milliárdos vezetőit gazdagítsák, akik luxusban élnek Dohában, távol a harcoktól.”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések