A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Annyira menekült a hazaáruló Donáth a kérdések elől, hogy rossz taxiba szállt be (Videó)


A Momentum újraválasztott elnöke a hírek szerint a többi baloldali politikushoz hasonlóan nem szeret válaszolni a közte és Gyurcsány Ferenc közötti kényes kapcsolatot és a külföldi finanszírozást taglaló kérdésekre.


Donáth Annát az Origó riportere is próbálta kérdezni, amikor a politikus távozott az ATV épületéből. A Momentum vezetője azt javasolta az újságírónak, hogy amennyiben kérdései vannak, legközelebb kérjen időpontot.

A Momentum új elnökét a Gyurcsány Ferenchez fűződő kapcsolatról és a guruló dollárokról akarták kérdezni, Donáth Anna azonban ettől annyira zavarba jött, hogy rossz taxiba ült be.


Mint ismert, vasárnap Donáth Annát, a Momentum európai parlamenti képviselőjét és listavezetőjét elnökké választotta a párt küldöttgyűlése. A politikus a megválasztását követő beszédében még jóval bátrabb volt, azt állította, azért vezeti büszkén a Momentumot, mert ennek a közösségnek nem esik nehezére a szolgálat, szembeszáll azokkal, akik mások felett uralkodni akarnak, szembeszáll a közbecsapással, a korrupcióval.

Az új elnök a 2024-es európai parlamenti és önkormányzati választás kapcsán beszélt arról is, hogy ahol van elfogadható közös jelöltjük az ellenzéki pártoknak, ott a Momentum támogatni fogja, ahol pedig nincs mindenkinek megfelelő közös jelölt, ott előválasztást javasol.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések