A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A szlovákok nem fogják tűrni, hogy Fico Orbán lába kapcája legyen


Sok álmatlan éjszakára van még szükség, hogy Orbán Szlovákiában is uralkodjon - írja a kommunista Amerikai Népszava egyszemélyes szerkesztője, Bartus László.

„Orbán cseppet sem népszerű Szlovákiában (amely kulturáltságban és intelligenciában jóval megelőzte Magyarországot), amit Fico a kiszolgáltatott emberek szolgalelkűségével úgy adott elő, hogy Orbán nagyon népszerű Szlovákiában »a normális emberek« között. Értjük. A »normális« alatt a Fico-féle fasisztákat kell érteni. Fico egyelőre tűri, hogy Orbán bábja legyen, de a pozíciója és elkötelezettsége nem olyan erős, mint a lengyel fasisztáké volt.

Fico addig tűri majd, hogy Orbán csicskása legyen, amíg azt remélheti, hogy Orbán tudja hatalomban tartani, esetleg győz a fasiszta világforradalom.

De még ehhez is taktikáznia kell, mert a szlovákok nem fogják szeretni, hogy Budapestről irányítsák őket. A nemzeti szuverenitást előbb-utóbb megvédik Orbánnal szemben, és inkább akarnak európaiak, mint magyar fasiszták gyarmata lenni.

Sok álmatlan éjszakára van még szükség, hogy Orbán Szlovákiában is uralkodjon.”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések