A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A pofátlanság csúcsa: otthagyta a saras cipőjét a tetthelyen a hétmilliót zsákmányoló kőtelki tolvaj


Nem indult jól az újév egy tiszasülyi nőnek, akinek házából 7 millió forintot loptak el január 1-jén. Az ismeretlen a távozáskor felhúzott egy talált csizmát, és saját saras lábbelijét a helyszínen hagyta.


Egy tiszasülyi nő tett bejelentést a rendőrségre január 1-én. Az esetet a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság részletezte: a bejelentő elmondta, hogy 10-13 óra között ismeretlen bement az ingatlana udvarára. A kazánházban megtalálta a lakáskulcsot, majd így bejutva a házból több mint 7 millió forintot, egy arany karláncot, egy pár női bakancsot és egy pár női cipőt lopott.
Furcsállta, hogy a bejárati ajtó mellett egy idegen, saras női csizmát látott. A szekrények fiókjai sem úgy voltak, ahogy azokat hagyta. Ekkor már tudta, hogy valaki járt a házban
 – közölték a Police.hu-n. Hozzátették: a gyanúja beigazolódott, amikor tudatosult benne, hogy elvitték a megtakarított pénzét.

– Az ingatlanra felszerelt kamerák felvételeit elemezve a szolnoki rendőrök látókörébe került egy kőtelki lakos, akit január 2-án előállítottak a rendőrkapitányságra. Lakásán a rendőrök közel 4,5 millió forintot, a sértett kapujának kulcsát, valamint a lopásból származó arany karláncot és 2 pár cipőt megtaláltak és lefoglaltak – emelték ki.

 A 19 éves fiatal lányt lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések