A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A gyújtáskapcsolóban ott volt a kulcs, kihasználta az autótolvaj Békésen


Más autóját vezette jogosítvány nélkül, és a gyanú szerint ittasan egy férfi Békés vármegyében kedden este. A rendőrök attól számítva, hogy a tulajdonos bejelentette, hogy eltűnt a kocsija, két óra alatt elfogták a szabálysértést és bűncselekményt elkövető férfit.


Nyitott ajtókkal, kulccsal a gyújtáskapcsolóban parkolt egy autó kedden este Békésen, a Táncsics Mihály utcában. A nő, aki leállította, 20 óra körül vette észre, hogy valaki kihasználta a helyzetet, és elhajtott a kocsival. Hívta a rendőrséget, és rövid időn belül megoldották a problémáját.

A békési kapitányság rendőrei azonnal elkezdték keresni, majd meg is találták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, 22 óra előtt néhány perccel Békés és Gyomaendrőd között állították le. Megszondáztatták, felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan vezetett, ráadásul az is kiderült, hogy nincs jogosítványa.

Az engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt őrizetbe vették, és három napon belül bíróság elé állíthatják jármű önkényes elvételéért, az ittas vezetés miatt pedig büntetőeljárás indult ellene. Az autót lefoglalták tőle, és visszaadták a tulajdonosnak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések