A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Világszerte leállt az X


Az oldalon szinte semmilyen tartalmat nem találhatunk ebben a pillanatban.

Az X közösségi oldalon csütörtök reggel elérhetetlenné vált, legalábbis a webes felületen a követettek és az ajánlott tartalmak feedje is, helyette az oldal úgy viselkedik, mintha éppen frissen regisztrált volna a felhasználó és további tartalmakat ajánl követésre.

Azonban hiába követünk be ezek közül párat, azokat sem leszünk képesek elérni, hiszen a megosztott bejegyzések feedjei nem láthatók.

Az esetről beszámoló India Times szerint a probléma a közösségi oldal mobilalkalmazáson alapuló felületén is jelentkezik.

Az oldal több felhasználót is idéz, melyek szerint a felület idővonaláról eltűntek a bejegyzések. A különböző weboldalak leállását dokumentáló Downdetector adatai szerint magyar idő szerint reggel háromnegyed hétkor a szokásos 14 helyett több mint 67 ezer jelzés érkezett arról, hogy az oldallal gondok vannak.

A leállás oka egyelőre ismeretlen, ugyanakkor megkerülni sem lehet, hiszen ha egyedi felhasználók profiljára lépünk, akkor az ő bejegyzéseit sem láthatjuk, a feed ott is üres. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések