A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szánthó: Magyarország a családot választja a genderpropaganda helyett


Magyarországon „a családot választjuk a szivárványos genderpropaganda helyett, a nemzeti identitást és az állami szuverenitást a woke-őrülettel és a globalizmussal szemben” – fogalmazott az Alapjogokért Központ főigazgatója videoüzenetében a Japánban zajló CPAC (Conservative Political Action Conference) konferencián.

Szánthó Miklós kiemelte: a családok támogatása és a gyermekek védelme nem pusztán erkölcsi kötelesség, hanem nemzetbiztonsági szükségszerűség is:

„Egy újszülöttek nélküli nemzet végül megszűnik nemzetként létezni. Ha egy nemzetből hiányoznak az emberek, akkor végső soron nem létezik a demokrácia, amire építeni lehetne. Mindennek fényében Magyarország úgy döntött, hogy külső irányban megvédi határait, belső viszonyait tekintve pedig megvédi a gyermekeket”

– fejtette ki.

A főigazgató, aki a CPAC Hungary főszervezője is, azt mondta: Magyarország a nemzetközi konzervatív ébredés és a családbarát politika egyik motorja, amivel kiváltotta a progresszív globalista elit kérlelhetetlen dühét, de egyedül nem lehet képes megfékezni azt a balliberális politikát, amely a vesztébe kergetné a magyar társadalmat.

Szánthó Miklós emlékeztetett a nemzeti oldal nemzetközi összefogásának fontosságára: Együtt helyreállíthatjuk legszentebb intézményünk, a család becsületét és megbecsültségét; együtt helyreállíthatjuk közös civilizációnk jövőjét.

Mert együtt erő vagyunk!” – hangoztatta.

A rendezvényen Kovács István stratégiai igazgató arról beszélt, hogy egyetlen olyan nemzet van, amely eddig nem volt hajlandó csatlakozni a „progresszív baloldal kollektív öngyilkosságához”.

Magyarország bebizonyította, hogy lehet megálljt parancsolni a genderideológiának és a bevándorlásnak.

Olyan harc ez, amelyet a jó szándékú emberek vívnak az őrület ellen Japántól az Egyesült Államokon át Európáig. Muszáj összefognunk, ha győzni akarunk!” – hangsúlyozta.

„Üzenjük meg a woke szektának: eddig és ne tovább!” 

Kovács István szerint az elmúlt időszak válságait a Brüsszelben és Washingtonban hatalmon lévő baloldal egytől egyig katasztrofálisan félrekezelte". Hozzátette, a nyugati liberális elit annyira opportunista és korrupt lett, hogy az már a "biztonságunkat és túlélésünket" veszélyezteti. Minden politika, amely akár Brüsszelből, akár a washingtoni liberális elittől jön, "minket fenyeget, és ez teljesen önpusztító" - magyarázta s stratégiai igazgató.

„Arra kérjük barátainkat a világ minden táján, hogy álljanak mellénk. Fogjunk össze a jövőnk érdekében, és üzenjük meg a woke szektának: eddig és ne tovább!” – mondta.


CPAC Japan 2023 - Szánthó Miklós

🇭🇺 Magyarország a konzervatív közös nevező 📹 Hazánkban a családot választjuk a szivárványos genderpropaganda helyett, a nemzeti identitást és az állami szuverenitást a woke-őrülettel és a globalizmussal szemben. Idén videóüzenetben csatlakoztam testvérkonferenciánkhoz, a CPAC JAPAN 2023 - hoz.

Posted by Szánthó Miklós on Friday, December 1, 2023

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések