A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Sharon Stone kihívó szettel sokkolta az arab világot


Sharon Stone szó szerint botrányosan szexi szettben jelent meg a 2023-as The Red Sea International Film Festival premierjén!  

Szaúd-Arábia utcáin biztosan nem lenne a helye annak a különleges oufitnek, amit Sharon Stone az arab országban megrendezett filmfesztiválra választott. A 65 éves színészlegenda egy igen mélyen dekoltált, a vállakat is szabadon hagyó pink ruhakölteményt választott, amit színben passzoló statement fülbevalóval párosított, és egy friss, klasszikusan elegáns sminkkel egészítette ki a szexi lookot.


Az egyébként bő, látványosan fodrozódó darab éppen a legszexibb részeknél mutatja meg Sharon Stone még mindig csodaszép idomait, így biztosak vagyunk benne, hogy a merész választás hatására felszaladt néhány helyi szemöldök. Persze a The Red Sea International Film Festival vörös szőnyegét nem lehet összehasonlítani a szaúdi hétköznapok köztereivel – a rangos eseményen a filmsztárok általában nem veszik figyelembe a helyi öltözködési szabályokat.

Mi mindenesetre egyenesen rajongunk Sharon Stone bevállalós, mégis elegáns outfitjéért, amit mellesleg a HWJN című film bemutatójára húzott fel. A színésznő egyébként már korábban is bizonyította, hogy így a 60 felett is büszkén megmutatja csinos alakját: nyáron még egy elképesztően dögös bikinis fotót is megosztott rajongóival!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések