A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Putyin újévi beszédében: Oroszország soha nem fog meghátrálni


Vlagyimir Putyin elnök újévi beszédet intézett az oroszokhoz, az ország távol-keleti részén élőknek már beköszöntött az új esztendő.

Emlékeztetett arra, hogy az elmúlt 2023-as évben Oroszország határozottan megvédte nemzeti érdekeit, szabadságát és biztonságát.

Az elnök szerint a legfontosabb dolog, ami az oroszokat egyesítette és egyesíti, az a haza sorsa és annak a történelmi szakasznak a legnagyobb jelentőségének mély megértése, amelyen Oroszország átmegy, a társadalom előtt álló nagyszabású célok és a hazáért viselt kolosszális felelősség, amelyet minden orosz érez.

“Élesen és világosan felismerjük, hogy ez az időszak mennyire rajtunk múlik, a legjobbra való törekvésünkön, azon a vágyunkon, hogy szavakban és tettekben támogassuk egymást. A közjóért végzett munka egyesítette a társadalmat. Gondolatainkban egységesek vagyunk. A munkában és a harcban. Hétköznapokon és ünnepnapokon. Megmutatva az orosz nép legfontosabb tulajdonságait: a szolidaritást, az irgalmasságot, az állhatatosságot” – mondta az államfő.

Szólt az ukrajnai különleges hadműveletben részt vevő katonákhoz is.

“BÜSZKÉK VAGYUNK RÁTOK, HŐSÖK VAGYTOK, ÉRZITEK AZ EGÉSZ NEMZET TÁMOGATÁSÁT” – MONDTA AZ ELNÖK.

Hangsúlyozta, hogy Oroszország soha nem fog meghátrálni, nincs olyan erő, amely megosztana minket és megállítaná a fejlődésünket.

Végezetül az államfő minden orosz családnak minden jót kívánt.
“OROSZORSZÁG SORSÁRÓL MI DÖNTÜNK, EGY NAGY CSALÁD VAGYUNK, ÉS MAGABIZTOS FEJLŐDÉST FOGUNK BIZTOSÍTANI, EGYÜTT VAGYUNK” – ZÁRTA BESZÉDÉT.

Putyin hagyományos háttér előtt – a Kreml falain kívül – beszélt. A beszéd mintegy négy percig tartott. Elsőként a kamcsatkai lakosok látták, akik már köszöntötték az új évet.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések