A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Putyin bejelentette: "Ukrajnának nincs jövője"

Ukrajna nem állít elő semmit, ezért nincs jövője, Oroszországnak pedig van - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a Rosszija 1 televízió vasárnap sugárzott Moszkva. Kreml. Putyin című műsorában.

"Elapadt mindenük, nincsen saját bázisuk. Ha nincs saját bázisuk, nincs saját ideológiájuk, nincs saját iparuk, nincs saját pénzük, nincs semmijük, akkor nincs jövőjük. Nekünk azonban van"

- mondta Putyin azon a beszélgetésen, amelyet pénteken folytatott katonákkal a Kremlben, az Oroszország Hőse-kitüntetések ünnepélyes átadását követően.

 "Az önök harci teljesítményétől nagyon sok minden függ, vagyis Oroszország jövője, ez nyilvánvaló" - jelentette ki Putyin a jelenlevőknek.

Úgy vélekedett, hogy az ukrán hatóságok arcátlanságot követtek el azzal, hogy nem sorolták az oroszokat az ország őshonos nemzetei közé a vonatkozó törvényben - írja az MTI.

Szergej Lavrov külügyminiszter pedig kijelentette: "Már látható az Egyesült Államok Ukrajna által Oroszország ellen indított háborújának végeredménye." Emlékeztetett, hogy Napóleon, majd később Hitler is megtámadta Oroszországot, amely azonban "mindkét háború után erősebb lett".

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések