A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Perintfalvi önmagával beszélgetett, majd kiposztolta azt


Mozgalmas vasárnap reggele volt az LMBTQ-párti baloldali feminista katolikus teológusnak.

Szürreális bejegyzésre lehettek figyelmesek a Facebook-felhasználók, ugyanis vasárnap délelőtt „Reggeli beszélgetésem önmagammal” címmel posztolt Perintfalvi Rita.

„– Hű, te Rita, egész jól állna neked a középkor! 

– Na ja, csak nem élvezném sokáig, mert igen gyorsan máglyán landolnék” – írja a teológus. „A kritikusan gondolkodó nő, aki a saját princípiuma megvalósításának csúcsát nem abban éli meg, hogy unokákat szüljön Kövér Lászlónak, meg akivel nem tudja elhitetni a sok szakállas himbilimbi (=minden patriarchális elnyomó hatalom), hogy csak azért, mert nő az Isten is alárendeltnek és szolgalelkűnek teremtette, akkoriban igen hamar ropogó parázson végezte” – olvasható a bejegyzésben.

„Persze a boszorkányüldözés most is folyik. Minden téren. Tényleg azt gondolom, ha mindazt, amit csinálok, férfiként tenném, az ellenállás közel sem ellene ennyire brutális, agresszív és erkölcstelen. De a keményen beszóló nő elviselhetetlen irritáció” – teszi hozzá.

„Vajon mi a baj azzal, ha valaki nőként el meri mondani nyilvánosan, hogy mit gondol a világról, az egyházról és a szakállas himbilimbik nőgyűlöletéről?” – zárja bejegyzését Perintfalvi.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések