A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Orbán Viktor: És neked ki a leghíresebb ember a telefonkönyvedben?

Orbán Viktor csatlakozott egy TikTok-trendhez, melynek lényege, hogy árulja el, ki a leghíresebb ember a telefonkontaktjai között.

Itt vannak az elnökök, Emmanuel Macron elöl, de mondjuk Marco Rossi, a nemzet kapitánya, Schwarzenegger, Chuck Norris, Novák Kata

– sorolta a kapcsolatait Orbán Viktor.

A videóban az is kiderült, hogy Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszternek Krausz Ferenc, Bóka János igazságügyi miniszternek Michael Jackson, Szentkirályi Alexandra kormányszóvivőnek  John Malkovich, Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatójának pedig Habony Árpád a leghíresebb ember a telefonkontaktjai között.


@viktor_a_tiktokon

És neked ki a leghíresebb ember a telefonkönyvedben? #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #foryou #fidesz #MarcoRossi #KrauszGábor #KrauszFerenc #JohnMalkovich #RostAndrea #EmmanuelMacron #ArnoldSchwarzenegger #ChuckNorris #NovákKatalin #MichaelJackson #HabonyÁrpád #KammererZoltán

♬ Exciting, exciting, cute songs(1283711) - Korepoi

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések