A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Musk: "Ki kell rúgni a Disney nagyfőnökét"

Elon Musk szerint a Disney vezérigazgatóját, Bob Igert „azonnal ki kellene rúgni”, miután a vállalat nem hirdet többé a Musk tulajdonában lévő X-en.

Walt Disney forog a sírjában amiatt, amit Bob tett a cégével

- írta Musk, aki több posztban is támadta a médiaóriást.

Mindez alig egy héttel azután történt, hogy a korábban Twitter néven ismert platformja reklámbojkottjához csatlakozó vállalatoknak azt mondta, baszódjanak meg, miután néhány cég az antiszemitizmus miatti aggodalmak miatt szünetelteti a hirdetéseket az X-en.

Iger alig több mint egy évvel ezelőtt – kevesebb mint tizenkét hónappal nyugdíjba vonulása után – általános meglepetésre tért vissza a Disney-hez, hogy átvezesse azt a viharos időkön, miután a részvényeinek árfolyama zuhant, és a Disney+ streaming szolgáltatás továbbra is veszteséges volt.

Egy csütörtöki bejegyzésében Musk utalt néhány Disney-produkció közelmúltbeli bukására, mondván, hogy Iger „több bombát dobott le, mint egy B-52-es” (a bomb angol szlengben bukást is jelent). A multimilliárdos azzal is vádolta a Disney-t, hogy más közösségi médiaplatformokon is hirdet, amelyek ellentmondásos anyagokat engedtek meg.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések