A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megalázó helyzetbe került Katalin hercegné és Vilmos herceg a vörös szőnyegen


Katalin hercegné és Vilmos herceg ennek biztosan nem örült

Katalin hercegné és Vilmos herceg figyelmen kívül hagyták a riporterek kérdéseit Omid Scobie vitatott új könyvével kapcsolatban. A házaspár csak mosolygott a vörös szőnyegen, amikor egy nyilvános eseményre érkezett a londoni Albert Hallban. Az újságírók azonban nem hagyták nyugton őket – írja az elle.hu

„Királyi Fenség, van valami megjegyzése Omid Scobie könyvével kapcsolatban?” – tették fel a kérdést nekik.

„Nézte a Piers Morgan-show-t tegnap este?” – tették hozzá Vilmos hercegnek.

Nagy a botrány.

Katalin hercegné és Vilmos herceg figyelmen kívül hagyták a kérdéseket, majd együtt sétáltak el a vörös szőnyegen, és egy rövid ideig egymás kezét is megfogták. Vilmos herceg pedig támogatólag a felesége kezére tette a kezét. A botrány akkor kezdődött, amikor Scobie „Endgame” című könyvének holland változatába bekerült a királyi család ama két tagjának neve, akik állítólag megjegyzést tettek Meghan Markle és Harry herceg fia, Archie bőrszínére. Piers Morgan brit televíziós személyiség ezeket a neveket felfedte a műsorában: állítólag Károly király és Katalin hercegné voltak, ám ez egyáltalán nem biztos információ, és könnyen lehet, hogy csak egy fordítási hibáról van szó.

Meghan és Harry is beszélt róla.

A sussexi házaspár 2021-ben Oprah Winfrey-nek beszélt arról, hogy a királyi családból valaki megjegyzéseket tett a gyermekük bőrszínére. A hercegné akkor azt mondta, hogy valaki azon töprengett, hogy milyen sötét lesz a gyermekük bőrszíne, amikor megszületik.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések