A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lezárult a Nemzeti Színház vizsgálata, Vidnyánszky marad a vezérigazgató


Csák János elfogadta Vidnyánszky Attila lemondásának visszavonását, miután lezárult a színházban történt balesettel kapcsolatos vizsgálat.

A Nemzeti Színházban november 10-én történt balesettel kapcsolatban a színház belső vizsgálata lezárult. Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház vezérigazgatója visszavonta lemondását – közölte a Kulturális és Innováviós Minisztérium a Magyar Nemzettel.

A Nemzeti Színház vizsgáló bizottságának megállapítása szerint a balesetért senkit sem terhelhet egyszemélyi felelősség.

Csák János kultúráért és innovációért felelős miniszter elfogadta Vidnyánszky Attila korábbi lemondásának visszavonását. A nyomozó hatóság által a tárgyi ügyben hivatalból indított vizsgálat a jogszabályok által megszabott eljárásrendben zajlik.

A balesetet szenvedett színészek azóta hazatérhettek a kórházból, otthon gyógyulnak. Horváth Lajos Ottó már újra dolgozni kezdett: a korábban forgatott Most vagy soha című magyar kalandfilm utószinkronján vett részt.


Posted by Csák János on Wednesday, December 20, 2023

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések