A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lajos herceg ismét ellopta a show-t


Vilmos herceg és Katalin hercegné legkisebb gyermeke ezúttal a Westminster apátságban vonta magára mindenki figyelmét 

Ha Vilmos herceg és Katalin hercegné legkisebb gyermeke, az 5 éves Lajos felbukkan valahol, akkor biztos, hogy minden és mindenki elől ellopja a show-t – írta a Ripost, majd jelezte: ez történt péntek este is a Westminster apátságban rendezett karácsonyi koncerten.

A koncert fontos esemény a királyi család számára, ugyanis a walesi hercegné ötlete volt, és 2021 óta évről vére megtartják.

A kis Lajos az elején még igazi hercegként viselkedett, később azonban előbújt belőle a kisördög – olvasható a cikkben.


A Ripost felhívta a figyelmet arra, hogy az eseményen számos fotó készült, így például azt is megörökítették, ahogy György, Sarolta és Lajos kézzel írt karácsonyi üdvözlőlapot dob be a rászoruló gyerekeknek szánt, az apátságnál felállított postaládába.

A kis grimaszkirály ekkor még rendesen „ellátta” hercegi teendőit, a koncert után azonban előbújt belőle a rosszcsont, és nemes egyszerűséggel egy nagy levegővel elfújta a nővére, Sarolta gyertyáját, amelyen még édesanyjuk is jót kacagott – szúrta ki Mirror.

 


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések