A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kinyílt a busz hátsó ajtaja, kiesett a 13 éves lány Szigetszentmiklóson


A Volánbusz elnézést kért, és vizsgálat indult, a rendőrség pedig nyomozást indított.

„A kanyarban kinyílt a hátsó ajtaja a busznak és a kislányom kiesett a buszból” – mondta az édesapa az rtl.hu-nak, hozzátéve, a sofőr észre sem vette, hogy egyik utasa az úttestre zuhant.

Az apa szerint a többi utas szólt végül a sofőrnek, aki megkérdezte a szerinte sokkos állapotban lévő 13 éves gyereket, hogy van, majd amikor az azt mondta, jól, folytatta az útját.

A lányt végül osztálytársai vitték haza, a szülők pedig a kórházba. "Koponya, váll és a baloldala csípőtől lefelé végig sérült. Azt kell, mondjam, hogy nagyon nagyon örülünk, és nagyon megkönnyebbültünk, szerencsésnek érezzük magunkat, hogy könnyebb sérülésekkel megúszta" - kommentálta az esetet az apa.

A Volánbusz szombaton azt közölte az RTL Híradóval, hogy vizsgálatot indítottak az ügyben és elnézést kérnek a kollégájuk hibájáért. Szerintük a sofőr megkérdezte a gyereket, hogy jól van-e, és még a telefonszámát is megadta neki, ha a szülei beszélni akarnának vele. Azt is írták, hogy a buszvezető „sajnos nem a szabályoknak megfelelően járt el, hiszen mindenképpen mentőt kellett volna hívnia.”

Az ügyben a rendőrség is nyomozást indított, mégpedig gondatlan veszélyeztetés miatt, de az RTL úgy tudja, eddig nincs gyanúsítottja az ügynek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések