A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Katalin hercegné és Vilmos herceg nem reggelizhet együtt karácsonykor: a királyi szakács árulta el miért


A királyi család tagjai a hagyományok szerint, december 25-én gyűlnek össze a Sandringham House-ban


Vilmos herceg és Katalin hercegné a hagyomnyoknak megfelelően Sandringhamben töltik a karácsonyt a család többi tagjával. Ám december 25-én az első étkezést egészen biztos, hogy nem együtt fogyasztják el – írta meg a life.hu. 

Nem haragszik egymásra a walesi herceg és felesége, csupán követik a családi tradíciókat. Ezek szerint karácsony első napján a hölgyek a hálószobájukban, a férfiak pedig együtt fogyasztják el a reggelijüket.

A királyi család tagjai a hagyományok szerint december 25-én gyűlnek össze a Sandringham House-ban egy ünnepi ebédre. Ezen a napon a királyi család reggel 9-kor reggelizik, majd 11 órakor részt vesz a Szent Mária Magdolna-istentiszteleten.

Az egykori királyi séf, Darren McGrady elmondta, hogy a hölgyek karácsonykor a hálószobájukban esznek, míg a férfiak az ebédlőben gyűlnek össze két órával a templomba indulás előtt.

„A család férfitagjai lejönnek az ebédlőbe, hogy reggel 8.30-kor elfogyasszanak egy kiadós reggelit: tojást, szalonnát és gombát esznek, heringgel és grillezett vesével, hogy felkészüljenek a 11 órás Szent Mária Magdolna-istentiszteletre. Amikor visszatérnek, megisszák az ebéd előtti italaikat" – mondta el McGrady, hozzátéve, hogy a hölgyek a szobájukban reggeliznek, de csak egy kevés gyümölcsöt fogyasztanak. A volt séf a szokás pontos okát nem tudja, de azt sejti mögötte, hogy így a nőknek több idejük van sminkelni és felöltözni a misére – írja a Mirror.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések