A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Katalin hercegné és Vilmos herceg így reagáltak a rasszista vádakra


Úgy tűnik, a hercegi pár nem hajlandó tudomást venni a helyzetről


A napokban megjelent Omid Scobie Végjáték című könyve, amelynek holland nyelvű kiadásából kiderült, hogy a nagy port kavart rasszista vádakban Katalin hercegné is érintett lehet – írja az elle.hu.

Mint arról a korábbi hírek beszámoltak, Harry herceg és Meghan Markle akkor még csak születendő gyermekének bőrszínére állítólag a királyi család tagjai is megjegyzéseket tettek, ám arról sem a sussexi pár, sem a bennfentesek nem nyilatkoztak, hogy kihez köthetőek a rasszista mondatok.

A mostani kötetből ugyan ez nem derült ki, ám a szerző állítása szerző egy fordítási hiba miatt a holland verzióban benne maradt egy bekezdés, amely azt sugallja, hogy a walesi hercegné az egyik, aki fenntartásokkal kezelte Archie érkezését.

Azonban úgy tűnik, a hercegi pár nem hajlandó tudomást venni a helyzetről, és látszólag remek hangulatban végzik hivatalos tevékenységeiket.

Saját közösségi oldalaikon is megosztottak néhány fotót, amelyen mosolyogva pózolnak a svéd Viktória hercegnővel és férjével, Daniellel. A 41 éves Katalin hercegné egy elegáns sötétzöld ruhában és egy hozzáillő magassarkúban jelent meg, míg Vilmos herceg egy kék öltönyt és egy hozzáillő, piros nyakkendőt választott. A fotót az alábbi szöveggel osztotta meg a Kensington-palota:

A családi botrányok ellenére mindketten kifejezetten vidámnak tűnnek, és nem hajlandóak tudomást venni a vádakról.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések